راهنمای خرید دستگاه جوش

امروزه برای بسیاری از کاربرد های بزرگ و کوچک صنعتی و هنری از دستگاههای جوش و اینورتر های جوشکاری، برای اتصال صفحات استفاده می کنند. در گذشته ها برای جوش دادن دو قطعه فلز از دستگاه جوش های بسیار بزرگ استفاده می کردند که به منبع تغذیه سه فاز احتیاج داشت. امروزه با روی کار آمدن اینورترهای جوشکاری این مشکل از بین رفته و شما می توانید برای جوشکاری انواع فلزات از آنها استفاده کنید. در راهنمای خرید دستگاه جوش این دستگاه ها و روش های استفاده از آنها بسیار متنوع است و هر یک از آنها برای فلزات خاصی به کار میروند.
به طور گسترده یکی از متداول ترین روش های جوشکاری، جوشکاری قوس الکتریکی می باشد که برای تمامی فلزات قابل استفاده است. جزء بادوام ترین و ایمن بهترین روش های جوشکاری محسوب می شود. در هنگام خرید دستگاه های جوشکاری به یک راهنمای خرید دستگاه جوش احتیاج دارید تا بتوانید یک خرید دقیق داشته باشید و از انواع دستگاه های تکامل یافته و مدرن آگاه شوید. این امر باعث می شود بتوانید با انواع مدل ها و قدرت دستگاه آشنا شوید و سپس با توجه به نیاز خود آنها را خریداری کنید.
جوشکاری قوس الکتریکی
برای انجام دادن جوشکاری به روش قوس الکتریکی به دستگاهی نیاز دارید که برق شهری را به ولتاژ ۲۲۰ ولت را به برق مناسب جوشکاری تبدیل کند. دستگاه جوش دارای ولتاژ پایینی بین ۱۲ تا ۳۶ با آمپراژ بالا هستند و میتوانند یک قوس الکتریکی ایجاد کنند. در دستگاه جوش معمولی جریان های متناوب به برق مستقیم تبدیل می شوند اما برای جوشکاری فلزات از جمله آلومینیوم و منیزیم که نیاز به جریان متناوب دارند باید از دستگاه های مخصوص جوش آلومینیوم استفاده کنید که امکان تنظیم جریان متناوب را داشته باشید. از انواع این دستگاه ها می توان به دستگاه ترانس جوش اینورتر، جوشکاری رکتیفایر و ژنراتور موتور جوش اشاره کرد.

چرخه کاری دستگاه جوشکاری
با توجه به راهنمای خرید دستگاه جوش در هنگام خرید باید به چرخه کاری دستگاه توجه کنید. چرخه کاری با توجه به نوع و کار جوشکاری متفاوت است و باید با توجه به کاری که انجام می دهید آن را در نظر بگیرید. این چرخه همان زمان کارکرد اینورتر نسبت به مقدار زمان استراحت می باشد؛ یعنی زمانی که شما از یک دستگاه جوش به مدت ۱۵ دقیقه مداوم استفاده می کنید باید پس از آن مدتی آن را خاموش کنید تا دستگاه استراحت کند.
سپس دوباره به جوشکاری بپردازید. چرخه کاری برای استفاده در کارهایی مانند جوشکاری اسکلت ساختمان جوشکاری در خط تولید کارخانه بسیار مهم است. اگر میخواهید جوشکاری مداوم و یکسره داشته باشید باید چرخه دستگاه را در نظر بگیرید و بیش از حد به آن فشار وارد نکنید. برای کارهای خانگی و کارگاهی میتوانید از دستگاههای جوش استفاده کنید که چرخه کاری آنها کمتر است. به طور مثال دستگاههای که حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد چرخه کاری دارند یعنی در هر ۱۰ دقیقه استفاده نیاز است که ده دقیقه به آن استراحت دهید. برای استفاده های صنعتی باید چرخه کاری حداقل ۶۰ را در نظر بگیرید.
راهنمای خرید دستگاه جوش چند کاره
اینورتر های تیگ قابلیت جوشکاری الکترود را دارند و اغلب این اینورترها انتخابی مناسب و مهم محسوب می شوند. قیمت بسیار بالایی دارند. برای خرید انواع دستگاه های جوش اینورتر جوشکاری می توانید به قسمت محصولات پرشیا گاز آسیا مراجعه فرمایید و انواع این اینورتر های چند کاره را با قابلیت های متفاوت خریداری کنید.
فهرست راهنمای خرید دستگاه جوش
فهرست راهنمای خرید دستگاه جوش همواره شامل این است که شما باید نوع فلزی که قصد جوش آن را دارید در نظر بگیرید. ضخامت فلزی و انتخاب الکترود مناسب برای آن دقت کنید. مقدار آمپر اینورتر را با توجه به مصرف خانگی یا کارگاهی انتخاب کنید. حتما چرخه کار را در نظر بگیرید. بهتر از دستگاه جوشی را خریداری کنید که دارای صفحه نمایش دیجیتال باشد. داشتن یا نداشتن کلید آرک فورس یا سوئیچ قدرت نفوذ جوش نیز بسیار مهم است. توانایی جوشکاری آرگون در اینورتر ها اهمیت بالایی دارد. میتوانید در هنگام خرید به پالسدار بودن یا بدون پالس بودن دستگاه توجه کنید. شما در پرشیا گاز آسیا که انواع اینورتر های خانگی، صنعتی، اینورتر، جوش الکترود و غیره را در اختیار شما قرار داده است می توانید انواع محصولات را خریداری و به صورت آنلاین سفارش دهید.
دستگاه جوش پالس دار
با توجه به راهنمای خرید، دستگاه جوش اینورتر پالسدار دارای امکاناتی است. معمولاً بر روی دستگاه های اینورتر آرگون قرار دارند و برای جوشکاری به صورت سینوسی بسیار مناسبند. در جوشکاری آرگون فلز پرکننده به صورت دستی وارد حوضچه مذاب می شود. این کار ممکن است کمی دشوار باشد. نیاز به تجربه و آموزش دارد. می تواند این فرایند فیلر دهی را کنترل کند و شما می توانید با خرید این دستگاه ها در جوشکاری فلزات ضخامت کم و لوله استفاده کنید.
راهنمای خرید دستگاه جوش اینورتر تیگ
برای جوشکاری فلزات از جمله آهن، فولاد های پر، آلیاژ، فولاد های کربن، فولادهای ضد زنگ، مس، منیزیم، آلومینیوم، تیتانیوم، برنج و دیگر فلزات از دستگاه اینورتر تیگ استفاده می شود که بهترین و مقاوم ترین نوع جوشکاری به حساب میآید. بسیار پرطرفدار است و جوشکاری آرگون با گاز محافظ آرگون که نوعی گاز خنثی کننده است انجام می شود. در دو نوع AC و DC عرضه شده اند که برای جوشکاری تمامی فلزات به غیر از آلومینیوم و منیزیم کاربرد دارد. جوشکاری آرگون جزء تخصصیترین جوش ها محسوب میشود و برای خرید انواع دستگاه جوش تیگ و دریافت راهنمای خرید دستگاه جوش می توانید به قسمت محصولات پرشیا گاز آسیا مراجعه کنید و آن را با برندهای گوناگون خریداری نمایید.
دستگاه جوش میگ
میگم در راهنمای خرید دستگاه جوش اینورتر کربن دی اکسید نامیده میشود که برای جوشکاری co۲ به کار میرود. از گاز محافظ آرگون و کربن دی اکسید در آن استفاده شده است. این جوشکاری باعث میشود که اکسیژن به محل جوشکاری وارد نشود. این دستگاه جوش با دیگر دستگاه ها متفاوت است.ممی تواند یک قوس الکتریکی ایجاد کند. همچنین این دستگاه بهترین دستگاه برای جوش لوله گاز می باشد. از مزایای بسیاری برخوردار است و برای انواع فولادها، فولادهای ضد زنگ، فولاد های پر و کربن استفاده می شود. این مدل نیز در انواع مختلف موجود است که با مراجعه به قسمت محصولات میتوانید آنها را مشاهده شده و در صورت نیاز خریداری نمایید.